Pehea e koho ai i kahi ʻeke pona neoprene

Ke koho ʻana i kahi ʻeke pona neoprene, nui nā mea e noʻonoʻo ai.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ka ʻike.

Nā Makana: E ʻimi i nā hōʻailona kaulana e hāʻawi ana i ka palapala hōʻoia a i ʻole ka hōʻoiaʻiʻo ʻana i kā lākou mau ʻeke laptop neoprene.Hiki i kēia ke hāʻawi iā ʻoe i ka maluhia o ka noʻonoʻo o ka ʻike ʻana ke hoʻolilo nei ʻoe i kahi huahana maikaʻi.

Hoʻolālā: E noʻonoʻo i ka hoʻolālā a me ke ʻano o ka ʻeke.E koho i kahi ʻeke i kūpono i kou ʻono a me kou ʻano, akā hoʻokahi hoʻi i hana a pono.E ʻimi i nā hiʻohiʻona e like me nā ʻeke, zippers, a me nā lima e maʻalahi ai ke lawe a komo i kāu kamepiula.

Nui: E hōʻoia i ka nui kūpono o ka ʻeke no kāu kamepiula, puke puke a i ʻole kamepiula.E ana i nā ana o kāu pona a koho i kahi ʻeke ʻoi aku ka nui ma mua o kēlā mau ana.E hōʻoia kēia i ka ʻoluʻolu o kāu kamepiula i loko o ka ʻeke me ka ʻole o ka paʻa.

Padding: E ​​ʻimi i kahi ʻeke me ka padding kūpono e pale aku i kāu kamepiula mai nā ʻōpala a me nā ʻōpala.ʻO ka Neoprene kahi mea maikaʻi loa no ka pale ʻana, no ka mea, he kūpaʻa haʻalulu a hāʻawi i ka cushioning maikaʻi.I ka hoʻohui ʻana, ʻaʻole wai a hoʻopaʻa ʻia ka ʻeke pona neoprene, no laila ʻaʻole mākou makaʻu e lawe i kā mākou pona i waho i nā lā ua.

ʻAno maikaʻi: E koho i kahi ʻeke i hana ʻia mai nā mea neoprene kiʻekiʻe i kūpaʻa a kūpaʻa i ka lole a me ka waimaka.E nānā i ka humuhumu ʻelua a me ka hoʻoikaika ʻia e hōʻoia i ka lōʻihi o ka ʻeke.

ʻO Dongguan Shangjia Rubber & Plastic Products Co., LTD, me 12+ mau makahiki o ka ʻike i ka hana hana neoprene, manaʻo ʻoe e noʻonoʻo i kēia mau mea e koho ai i kahi ʻeke pona neoprene kūpono a nani hoʻi, i hiki i ka Neoprene laptop Bag ke hāʻawi i ka pale maikaʻi loa. no kāu pona.

1 2


Ka manawa hoʻouna: Apr-04-2023