Hāʻawi ʻo Neoprene Laptop Pouch hou i ka pale ʻoi loa no nā hāmeʻa

I ka makahiki i lilo ai nā kamepiula i mea nui o ko mākou ola, he mea koʻikoʻi ka pale ʻana i kēia mau mea waiwai mai ka pōʻino.Ke hoʻolauna nei i ka mea houʻeke laptop neoprene, he mea hoʻololi hou e hāʻawi i ka palekana a me ke ʻano kūpono no kāu kamepiula.

Hoʻolālā ʻia me ka nānā nui ʻana i nā kikoʻī, hāʻawi kēia ʻeke pona neoprene i ka palekana ʻole no kāu kelepona.ʻO ka mea neoprene i hoʻohana ʻia i kāna hana ʻana ua ʻike ʻia no kona ʻoi aku ka lōʻihi a me ke kūpaʻa ʻana i ka hopena, e hōʻoiaʻiʻo ana e noho palekana kāu kamepiula ʻoiai inā he hāʻule a hāʻule paha.

ʻO ka hoʻolālā liʻiliʻi a liʻiliʻi o kēia ʻeke pona neoprene e hiki ai iā ʻoe ke hoʻoheheʻe maʻalahi i loko o kekahi ʻeke a ʻeke ʻeke ʻole me ka lawe ʻole ʻana i kahi nui.ʻO kāna hana maʻalahi e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole ia e hoʻohui i kahi nui pono ʻole, no laila hiki iā ʻoe ke lawe maʻalahi i kāu kamepiula me ʻoe i nā wahi āu e hele ai.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona nui o kēia pona neopreneʻeke ʻO kona hiki ke hoʻokuʻu i ka wai a me ka wai.ʻO ka mea neoprene wai ʻole he pale e mālama i kāu kamepiula i ka maloʻo mai nā kahe wai a i ʻole ka ua.He mea maikaʻi loa kēia no ka poʻe e hana pinepine ana i nā hale kūʻai kofe a i ʻole hele pū me kā lākou kamepiula.

https://www.shangjianeoprene.com/high-quality-waterproof-15-6-inch-notebook-soft-protective-neoprene-laptop-sleeve-product/
1
LOLE LAPUPA

Eia hou, kalaptop neopreneʻeke ua lako me kahi ʻōnaehana pani zipper kiʻekiʻe.Mālama kēia i ka paʻa paʻa ʻana o kāu kamepiula i loko o ka ʻeke, e hōʻemi ana i ka pilikia o ka paheʻe ʻana i waho.Hoʻolālā ʻia ka zipper e pale i ka ʻohi ʻana a i ʻole ka hōʻino ʻana i ka ʻili o ka pona, e hāʻawi ana i kahi ʻano hana pani mālie a paʻa.

ʻO ka loko o ka pona neopreneʻeke ua hoʻopaʻa ʻia me nā mea momona palupalu e hāʻawi i kahi hopena cushioning a pale i kāu kamepiula mai nā ʻōpala a me nā ʻōpala.Hoʻohui kēia i kahi ʻāpana pale ʻē aʻe, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka maʻemaʻe o kāu kamepiula ke hoʻopuni ʻia e nā mea ʻē aʻe o kāu ʻeke.

Ma waho aʻe o kāna mau mea pale, ʻo kēia neoprene laptopʻekeHe hiʻohiʻona hoʻi ka nani a me ka nani.Loaʻa i nā ʻano kala a me nā ʻano like ʻole, hiki iā ʻoe ke koho i kahi hoʻolālā e kūlike i kou makemake pilikino a hoʻohui i kahi paʻi o ke ʻano i kāu kamepiula.Inā makemake ʻoe i kahi ʻeke ʻeleʻele maʻamau a i ʻole kahi hiʻohiʻona hoʻonaninani a nānā ʻia, aia kahi ʻeke pona neoprene e kūpono i kēlā me kēia ʻano.

ʻO ka versatility o neoprene laptopʻekeʻoi aku ma mua o nā laptops wale nō.Hiki iā ia ke hoʻokomo i nā papa, nā e-heluhelu, a me nā mea uila like ʻole e like me ka nui, e hoʻolilo iā ia i mea kōkua nui no nā poʻe e lawe ana i nā hāmeʻa lehulehu.

No ka hoʻokō ʻana i nā pono like ʻole o nā mea hoʻohana hou, neoprene laptopʻekeLoaʻa nā s i nā nui like ʻole.Inā loaʻa iā ʻoe kahi kamepiula 13" paʻa a i ʻole 17" ʻoi aku ka nui, aia kahi pahu palupalu i kūpono i kāu hāmeʻa.Mālama kēia i kahi kūpono kūpono, e hāʻawi ana i ka pale kiʻekiʻe no ka nui o kāu kamepiula.

ʻO nā mea āpau, hāʻawi ka ʻeke pona neoprene hou i kahi hui like ʻole o ka pale, ʻoluʻolu, a me ke ʻano.Me kona hana paʻa, pale wai, loko palupalu, a me ka hoʻolālā nani, he mea pono kēia mea kōkua no ka poʻe e ʻimi nei e pale i kā lākou mea uila waiwai.E kiʻi i kalaptop neopreneʻeke i kēia lā a hāʻawi i kāu kamepiula i ka pale e pono ai.


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2023